Werknemer

Wat kunnen wij als bedrijf betekenen voor u, als werkzoekende, vanuit loondienst of een uitkering?

Begeleiden naar een nieuwe baan

Betaald werk in loondienst vinden (ook voor mensen met een arbeidshandicap hebben wij mogelijkheden) is vaak niet eenvoudig. Veel werkgevers zijn huiverig om mensen in dienst te nemen. Hoe vertelt u dat u het werk prima aankunt en zeer gemotiveerd bent. Werkgevers schuwen hoge onkosten en de vele rompslomp bij aanpassingen, voorzieningen en administratie. Manieren om deze vrees af te doen nemen, zijn bijvoorbeeld financiële voordelen, subsidies, UWV of gemeentelijke faciliteiten, etc.. Ook bestaan er een groot aantal maatregelen om er voor te zorgen dat arbeidsgehandicapten meer kansen krijgen op de arbeidsmarkt. Starterscentrale heeft een duidelijke visie om u in uw werkloze of anderzijds uitzichtloze situatie te helpen. Geen strikte en formele loopbaanpaden, maar het samenwerken, sparren en achterhalen wat uw wensen zijn en die van uw werkgever, bepalen onze strategie.

Een voorbeeld:

U dreigt werkloos te worden en benadert ons.
Samen gaan we in gesprek (intake), om te bepalen waar uw wensen en mogelijkheden liggen.
Samen kijken we in ons netwerk van werkgevers en waar behoefte is aan u kunnen (oriëntatie).
Wij gaan samen met u en de werkgever het (sollicitatie-) gesprek aan, om zo te bepalen of u samen een kansrijke toekomst tegemoet kan gaan.
Na een eventuele start in de nieuwe functie, houden wij contact met u en de werkgever, om er zeker van te zijn dat de gemaakte beloftes naar wens uitgevoerd worden.
Dit traject kan in vele gevallen binnen enkele weken, succesvol uitgevoerd worden!
Adviezen zijn altijd vrijblijvend.

Meer weten?
Zelf de voordelen van de Starterscentrale ervaren?

Neem contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek.

Gesprekken (ook telefoongesprekken) en mailberichten worden bij ons, voor leerdoeleinden en vastlegging, nagenoeg altijd, standaard opgeslagen.