Internet

Internet, werk en zelfstandigheid.

Het internet en uw aanwezigheid samen met 3.2 biljoen andere mensen, is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Maar bent u als bedrijf of persoon ook te vinden op het fenomeen? Heeft u een goede Search Engine Friendly score? Zo kunnen wij nog even doorvragen.

Het fenomeen internet is onuitwisbaar als het gaat om snelle communicatie en contact houden met mensen die iets verder zitten dan loopafstand. Ook zakelijk is internet een manier om uw cliënten te benaderen of uw boodschappen wereldwijd te verspreiden. Bij het samenwerkend bedrijf ICT-centrale komt de vraag steeds vaker of wij een scherp geprijsde website oplossing voor startende ondernemers kunnen bieden. Hier hebben wij gekozen voor Webdesignersworld – de hosting en design company met meer dan 25 jaar ervaring.

Middels de samenwerkende partners kunnen wij u een betaalbare oplossing aanbieden die gemakkelijk bedienbaar is en zelfs geschikt voor kinderen die kunnen typen. Er is geen kennis van moeilijke programma’s nodig of installatie van zaken op uw eigen computer, en u kunt alles wereldwijd bewerken op iedere plek waar een computer met internetverbinding aanwezig is. Boven alles is uw eerste internetsite later uitbreidbaar op ieder moment met bijvoorbeeld een shop.

Naast deze site bieden wij de particulier en de ondernemers workshops, hosting, design en marketing voor alles wat met internet te maken heeft.

Samen Sterk is ook hier weer de onmisbare sleutel. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden of kijk even rond bij onze collega’s van WebDesignersWorld. Vergeet niet om u aan te melden via ons, zodat de speciale korting ook voor u zal gelden! Dit geld ook voor:

Ook deze bedrijven – collega’s – maken deel uit van onze bedrijvengroep.

 

Gesprekken (ook telefoongesprekken) en mailberichten worden bij ons, voor leerdoeleinden en vastlegging, nagenoeg altijd, standaard opgeslagen.