Tarieven

Onze tarieven

Werving & Selectie
Het honorarium bedraagt 10% van het jaarsalaris (minimaal € 5.000,- en maximaal € 10.000,-) exclusief mediakosten. € 2.500,- wordt vooraf gefactureerd voor de dekking van researchkosten, € 1.000,- bij de presentatie van de geïnterviewde kandidaten en de rest bij ondertekening van het arbeidscontract. Een vaste prijsafspraak behoort ook tot de mogelijkheden. Voor lijnmanagement- en directiefuncties hanteren wij andere tarieven.

Executive Search
Voor de werving en selectie van alle lijnmanagement- en directiefuncties met een salaris boven de € 100.000,- per jaar, hanteren wij een vast honorarium van € 10.000,- exclusief mediakosten. Gefactureerd in twee gelijke bedragen, 50% voor en 50% achteraf.

Optimized (social) mediapakket
Wij bieden een geavanceerd social mediapakket in de markt tegen een zeer scherpe prijs van € 250,-, per vacature. Mede door ons inkoopvoordeel met u te delen en optimaal gebruik te maken van plaatsingsmogelijkheden binnen collega bedrijven en gratis aangeboden mogelijkheden kunnen wij deze prijs hanteren. Het pakket omvat uw vacature op Twitter, Linkedin Groups (wij maken een selectie van de relevante groepen) en de unieke optimized plaatsing op de centrale websites met verrijkte content.

Meegroei vacaturesite
Razendsnel, volledig modulair, ongelimiteerd aanpasbaar, geen dure software of licenties, groeien op internet met het beschikbare budget en het pakket van wensen dat op dit moment voor u belangrijk is, maar op ieder moment in tijd anders kan en mag zijn. Uw vacature online met een eigen internetnaam (uwvacaturenaam.nl). Er is al vanaf € 250,- een volledige meegroeisite mogelijkheid.

Rent-a-Headhunter
Uurtarief voor deze service bedraagt € 89,-. U kunt ook kiezen voor een vaste prijs per verrichting.

Assessments
Prijzen van assessments zijn te verkrijgen op aanvraag. De prijzen variëren van € 50,- voor online testen met terugkoppeling tot € 1.500,- voor een totaal assessment inclusief rollenspel.

Recruitment audit
Voor deze service geldt een vaste prijs van € 2.500,-.

Sparringpartner
Voor een sparringpartner met volledige, op papier getekende, geheimhouding kunt u bij ons terecht voor een vast tarief van € 89,-. Natuurlijk is er bij repeterende afspraken ook een vaste tarief bespreekbaar.

Coaching
Deze prijs is afhankelijk van de gekozen coach. Prijzen op aanvraag.

Employability
De prijs van deze dienst is op aanvraag. Het uurtarief bedraagt € 89,-. Een vaste prijs per verrichting is ook mogelijk.

Outplacement
De prijs van outplacementdiensten is op aanvraag. Het uurtarief bedraagt € 89,-. Een vaste prijs per verrichting is ook mogelijk.

Dit is slechts een greep uit onze diensten.

Graag gaan wij met u in gesprek en maken voor uw specifieke verrichting een uurtarief op maat of een ‘fixed’ prijs.

Genoemde prijzen zijn exclusief de BTW.