Media & Marketing

Op zoek naar publiciteit en netwerk voor jouw bedrijf?
Zit je omhoog met de uitdaging jouw bedrijf bekend te maken bij het grote publiek?
Al eens gedacht aan E-mail nieuwsbrieven, LinkedIn, Twitter, FaceBook, Hyves etc?

Maar je weet niet hoe je het moet aanpakken?

Wij kunnen jouw publiek naar jouw organisatie te trekken via de communicatie-kanalen die uw klant aanspreken.

E-Marketing
Ons belang is dat uw communicatiedoel bereikt wordt. Dit doen we door middel van uw boodschap, op de juiste tijd, de juiste plaats en de juiste contactmomenten te creëren bij de doelgroep. Denk aan contentmarketing waarbij uw boodschap consistent via diverse kanalen wordt gecommuniceerd. Bijvoorbeeld: een marketingcampagne rondom het verkrijgen van naamsbekendheid of de lancering van een nieuw product of dienst.

We kunnen u adviseren over de aanpassing van de inhoud van uw boodschap voor het desbetreffendde communicatiekanaal dat wordt ingezet of voor een consistente boodschap. Vanzelfsprekend adviseren wij u over de in te zetten kanalen en de inhoud van een campagne. Ook kunnen wij u adviseren over de opmaak van uw digitale prospecten zoals e-mail, nieuwsbrieven, actiemails, e-folders. Onze communicatiemogelijkheden zal uw klanten informeren, inspireren, aanzetten tot actie en tot koop van uw producten of diensten.

Social Media pakket
Social media is niet meer weg te denken uit de media tegenwoordig. Het zijn de digitale mond-op-mond reclame tools. Wij zijn bekend met het prikkelen van de juiste doelgroepen in deze digitale tools voor bepaalde marketing doeleinden. Denk aan informeren van campagnes, naamsbekendheid van product of dienst. Met onze diensten zullen wij de doelgroepen informeren, enthousiasmeren een aansporen om actief uw product of dienst te promoten en/of af te nemen. Wij maken een Social media pakket naar wens en we gevencommunicatie-advies hoe naamsbekendheid, imago-vergroting en klantloyaliteit te verkrijgen.

Kortom, maak vrijblijvend een afspraak voor advies en begeleiding bij:

Communicatie strategie en concept
Communicatie-advies
Copy en redactie
Vormgeving en opmaak
Databasemanagement