Actueel

ACTUEEL

Op deze pagina vermelden wij met regelmaat nieuwe mogelijkheden op het gebied van werk, zelfstandigheid en samenwerking.
Door ons geregistreerde plannen en of domeinen voor verkoop of samenwerking beschikbaar via de volgende link UWW
Een gratis vacaturebank Vacaturecentrale


Projecten

De ontwikkelde projecten waarin wij participeren of samenwerkende initiatiefnemer zijn, maar ook de nog lopende projecten kunt u in onderstaande lijst vinden. Er zijn projecten waarbij de overheid probeert een reikende hand te bieden, maar ook ondernemend Lelystad en de Centrales van initiatiefnemer Centraalpunt© participeren op de grootst mogelijke schaal.

Update 2024

Het nieuwe jaar is begonnen. Met de collega ondernemers kijken we terug en maken een plan van aanpak voor het nieuwe jaar.

Voor een Collega in de transportwereld bezig met de implementatie van een rapportage programma (Power BI).

Uitbreiding maken voor een pro-fotograaf. De WordPress website van dit bedrijf volledig vernieuwen en verfraaien.

In België nog altijd bezig met een enorme web-uitbreiding. Maar ook voor alle andere “centrale ondernemers” bezig om de beveiliging op het allerhoogste niveau te krijgen.

Update 2023

Samen met een aantal collega’s druk in onderzoek naar bedrijfsauto’s. Hybride? Volledig elektrisch? Kopen? Leasen? Wat is wijsheid met de wetenschap dat eventuele kortingen bijvoorbeeld op de wegenbelasting eind 2025 tot een eind komen?

Druk bezig met de reorganisatie van een taxibedrijf. Leuke uitdaging, al is personeel vinden niet makkelijk en worden de eisen die aan een dergelijk bedrijf gesteld worden steeds moeilijker.

Een opdracht voor een geheel nieuwe uitdaging in de fotografie-branche. Trouwe cliënten in de bouw en kappersbranche gaan in dit nieuwe bedrijf specialiseren in de veel omvattende wereld van fotografie.

De website van een makelaar in Curacao is toe aan een update, begin oktober gaan we daar druk mee zijn en inmiddels draait deze site al jaren naar volle tevredenheid van de client en haar gebruikers.

Nieuwe samenwerkingen en websites in België zijn in volle gang. Mooi en geheel andere branche dan voor ons regulier is.

Volledig nieuw software systeem voor Bergers nu ook actief bij de aangesloten bergers in Overijssel. Prachtig systeem en veel tijdsbesparing. Ook de administratie is nu sneller bijgewerkt en bekend bij de administrateur.

Druk met efficiëntie in veel Centrale ondernemingen waaronder de collega in Ommen. Waar kunnen we het beter doen, hoe maken we meer rendement en welke software is het meest geschikt. Dit in nauwe samenwerking met de staf en externe administratie bedrijven.

Leuke website aanvragen, van fotograven tot evenementen bureaus in binnen en buitenland. Leuk en een creatieve uitdaging.

Ondertussen lopen de centrale ondernemingen erg goed in opleidingen, ICT, evenementen en shops, in binnen en buitenland.

Update 2022

Ondernemer in Overijssel. Transportafdeling uitgebreid met 2 gloednieuwe auto transporters. Een grote investering met vast werk voor 2 chauffeurs. Inmiddels ook de Koeriersafdeling uitgebreid. Veel geïnvesteerd in specifieke opleidingen.

De ICT ondernemers in de groep hebben allen ruim voldoende werk. Ook in het nieuwe jaar. Een en ander geld ook voor de opleiders in de groep.

Druk bezig met nieuwe plannen met name voor ondernemers en overheid en werkloosheid. Niet makkelijk, maar zeker weer veel nieuwe kansen.

De administratie is nagenoeg volledig vernieuwd in samenwerking met boekhouders in Lelystad en Hardenberg. Update voor specifieke beroepen loopt nog, met name in Ommen.

Veel dingen lopen over in het nieuwe jaar.

Update 2021

Webdesignersworld – Het doorzetten van internetdiensten is een goede greep geweest in deze erbarmelijke tijd voor ondernemers. Langzaam aan groeit de portefeuille en komen er ook internationale cliënten bij die hulp op ICT gebied nodig hebben. Ook in 2022 staan er weer nieuwe IT projecten o.a. in Spanje en Curacao. Ook zijn we hard bezig een plan van aanpak te schrijven inzake een veel voorkomend probleem met internet plagers. Ook BNers zouden hier erg veel baat bij hebben. Wij houden u op de hoogte.

Test nieuw platvorm – De laatste hand word gelegd aan een geheel nieuw platvorm ipv het oude centraalpunt. Onder de naam centraalpunt gaan we DBpunt opzetten in een nieuw jasje. Het zal nog even duren in deze drukke tijden, maar er word aan gewerkt.

Administratie – De gehele administratie word digitaal. Met een partner in onze stad word druk gewerkt aan digitalisering van de gehele boekhouding. Dit om sneller te kunnen reageren op veranderingen en de liquiditeit goed in de gaten te houden.

Collega’s – De collega ondernemers gaan ondanks alles vooruit. Zo is er bij een ondernemer een nieuwe truck aangekocht, een afdeling koeriers met 15 mensen gerealiseerd en weer bij een andere collega de vestiging uitgebreid met een prachtig kantoor.

Kortom we zijn constant bezig om ondanks of misschien wel door de pandemie, te zoeken naar (nieuwe) mogelijkheden.

Update 2020

CentraalPunt – de gehele website van https://www.centraalpunt.nl is aan vernieuwing toe. Samen met collega ondernemers zijn wij druk bezig met een nieuw concept. Ook UWW – U Wil Werken, word vervangen en geupdate.

Webdesign en hosting – een volledige internet faciliteit voor particulieren en bedrijven. alles onder 1 dak bij https://www.webdesignersworld.nl . Ook in de afgelopen periode gingen vele u voor. Maandelijks volgen er minimaal 3 bedrijven het advies. Ook u online? Mail of bel naar Web Designers World.

Samen – Ondanks de vreselijke corona pandemie, zijn alle centrales positief en rijken we elkaar de hand. In aanvragen bij de overheid, maar ook in werk en nieuwe kansen vinden in deze vreselijke tijd. Niemand van de aangesloten ondernemingen heeft tot nu toe het virus te pakken (het is nu april 2020).

Ontwikkelingen – Inmiddels wordt de laatste hand gelegd aan een grote uitbreiding in de koeriersbranche bij een van de aangesloten bedrijven. De schaalvergroting daardoor zorgt voor een uitbreiding van werkgelegenheid en uitgebreider wagenpark.

Elektrificeren – Inmiddels is er bij diverse centrale ondernemers gekozen voor hybride of volledig elektrisch rijden. De eerste bedrijfsvoertuigen gaan  medio september de weg op.

Update 2019

Ontwikkelingen – Diverse aangesloten bedrijven zijn door ontwikkeld, met name in de Taxi-branche, Berging, en auto-service. Ook de specialistische opleidingen zoals bijvoorbeeld Itil, scrum, et cetera, zijn geperfectioneerd door een aangesloten en gecertificeerde centrale.

ICT divisie – De ictcentrale is opnieuw  uitgebreid naar een driemaal grotere bedrijfsruimte en ruime werkplekken.

SHOP divisies – In diverse regio’s webshops gerealiseerd ter uitbreiding van aangesloten bedrijven. Een aantal zijn inmiddels  succesvol te noemen, zoals Reuzeshop, Altijdopwindend, Opleidingen, en meer…

Update 2018

ICT divisie – de ictcentrale is fors uitgebreid met zowel personeel als bedrijfsruimte.

Ontwikkelingen centrales – de centrale ondernemers blijven groeien. In het afgelopen jaar zijn alle ondernemers gegroeid tot serieuze bedrijven en is er niet een afgevallen. Grote klasse en voor iedereen een mooie opsteker. Inzet loont! Samenwerken en investeren in het bedrijf en de samenwerking!

Nieuw – Webdiensten in Curacao, stagiaires die uitgroeide tot bergers, it-er en meer, enorme vergroting bedrijfspand ICT, verdubbeling van bedrijfsgroten bij ruim  50% van de ondernemers, en het begrip centraal ondernemer dat vruchten afwerpt die uiteindelijk goed geprognosticeerd waren.

Update 2016/ 17

Domeinen – een domeinencentrale en publicmarket opgericht en gebouwd voor de ruim 400 domeinen die wij al jaren vastgelegd hebben. In samenwerking een koop/ huur en biedingsmogelijkheid middels pro websites.

Websites Design en hosting – Naast ons eigen beheer en werk middels centrales in Flevoland, Overijssel en Noord-Holland Nagenoeg alle sites omgebouwd naar de nieuwste CMS opensource systemen.

SSL-ontwikkelingen – gezien de steeds gekkere aanvallen op websites naast ddos, hebben we nu alle SSL-mogelijkheden in wederverkopers constructie beschikbaar in nauwe samenwerking met een van de grootste internetbedrijven in de Benelux. We zijn er druk mee om dit uit te zetten.

Eindelijk slaat de vacature website aan –  Ruim 800 adverteerders inmiddels, druk mee bezig.

deadministratieoplossing ontwikkeld – Druk bezig met externe partijen om een goed netwerk op te zetten. Inmiddels hebben twee partijen zich aangemeld. We maken hiervoor gebruik van Reeleezee software, uniek, scherp in prijs en volledig online oplossing. Ontstaan uit eigen ervaring nadat onze boekhouder plots overleed. Zelfs de aankopen in winkels kunnen middels gsm met een druk op de knop direct in de boekhouding zetten.

Een opleidingsdeel opgezet – The Communication Challenger gemaakt voor korte opleidingsmogelijkheden en veel opensource middelen voor scholen. Zijn druk aan het werk om hier meer animo voor te creëren. Veel externe interesse, in uiteenlopende branches.

Druk bezig met opdrachten bij mkb bedrijven.  Dit met twee mogelijkheden, uurtje factuurtje of middels % in beneficiaire samenwerking.

Nog altijd nieuwe centrales

Planontwikkeling – Middels New Business ID nog altijd druk met nieuwe planontwikkelingen. Inmiddels al even bezig voor een plan inzake water, gemeentelijke projecten als Harmonisch Bouwen Flevoland een een bancair spaarproduct in eerste aanleg bedoelt voor de hypothecaire markt

Update 2015/ 16

Een nieuwe uitdaging aangenomen in de branche automotive. Nieuwe strategie ontwikkelen, controleren en optimaliseren, social media en de internet faciliteit vernieuwen en uitbreiden. Hands on in Overijssel en Noord Holland. Inmiddels zijn er 7 nieuwe bedrijven bijgekomen waarin wij participeren met kennis en kunde.

Update 2014
Druk geweest met verander management inzake de omvang en opzet van diverse centrales en externe bedrijven waarvoor wij onze diensten beschikbaar stelde.
Inmiddels de nieuwe strategie ontwikkeld en aanpassingen gemaakt voor de toekomst.
Update 2013


Evaluatie van bestaande projecten en aftrap van vele nieuwe innovatieve projecten. 

Iedereen bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen in het afgelopen jaar. Wij hopen jullie weer van dienst te mogen zijn in het nieuwe jaar. Enkele keywords van komende projecten:

– Zorg en informatiestroom
– Nederlanders met en voor elkaar
– Nog meer samenwerking
– Oplossingen voor werkloosheid problematiek – huidige status op de markt
– Gewoon worden van drugsgebruik – normen, wet, schade en informatie toevoer

en meer, veel meer.


Starterscentrale bezig met een nieuwe insteek!

Veel animo achter de schermen. 
Inmiddels zijn in Brabant de afspraken rond en zal er aanvang gemaakt worden dit filiaal op geheel eigen kracht tot een succes te maken. SAMEN STERK! Ook Internationaal, zoals eerder aangekondigd, wordt er hard aan gewerkt.


De ontwikkelde UWW matchmodule met GSM/ Web App is blijkbaar een gat in de markt!

Sinds vorig jaar lopen er gesprekken met UWV, diverse andere overheidsinstellingen en buiten overheidsbedrijven bij de twee grootste databanken in Nederland. De animo is groot, zo lezen wij in persberichten en subsidie mogelijkheden, gelukkig zijn alle geventileerde plannen dit keer internationaal vastgelegd sinds 2011.

Clienten, sponsors en een extra coördinator!

Beperktwerkt heeft op de afdelingen tuinen en ReUse, nog ruimte voor nieuwe cliënten en een coordinator die daar een uitdagin in ziet. Meer hierover vindt u op de website van de Stichting Beperkt Werkt. http://www.beperktwerkt.info.

Een van de collega’s is bezig met een kunstproject in nauwe samenwerking met kunstenaars en clienten met een beperking. Binnenkort meer hierover.

ICT goes on…

Nieuwe servers, virtualisatie, veiligheid, SEO en design?

Enkele sites zijn niet in de lucht door redesign werkzaamheden van onze ICT collega’s. Excuses daarvoor, maar soms zijn dingen gewoon nodig om weer aan de huidige tijd en technologische ontwikkelingen te voldoen. Gelukkig hebben wij collega’s die daar erg veel van weten en alom gewaardeerd worden in binnen en buitenland. Thanks collega’s.

Schil er omheen?

Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de nieuwe insteek van Centraalpunt. Ongeëvenaarde diensten en faciliteiten gaan het daglicht zien middels een prachtig en custombuild stuk software en een enorm samenwerkingsverband. De schil die het mogelijk maakt om dit door een ieder makkelijk te laten bedienen is dan ook het streven.

Update 2012 09

De Stichting Beperkt Werkt heeft ruimte voor cliënten en een coördinator!

Beperktwerkt.info heeft op de afdelingen hout en afwerking, nog ruimte voor nieuwe cliënten. Meer hierover vindt u op de website van de Stichting. Dhr. bijl hebben wij afscheid van genomen, zie de website http://www.beperktwerkt.info voor meer informatie.

NB-ID

New Business Innovation and Development op het moment bezig met een groot aantal projecten.

U Wil Werken –  nieuwe insteek naast de bestaand epercentage achteraf insteek. Vanaf nu kan iedereen modulair zijn bedrijf kopen, in welke branche ook. Volledig modulair of een compleet verhaal, lees snel verder op http://www.uwilwerken.nl  deze site is in ontwikkeling maar nagenoeg af. Zorg dat u er bij bent….. inmiddels hebben zich ook investeerders gemeld, eens kijken hoe dat vorm krijgt. Wij houden iedereen op de hoogte.

De 18 plus divisie – fase 1 is inmiddels nagenoeg klaar en vindt haar aftrap rond 10 oktober. Erg mooi geworden en erg veel aandacht voor. inmiddels zitten er ruim twee duizend clienten op, en de site is nog niet op volledige sterkte runnend. Het beloofd wat..

Ook in toerisme en buitenlandse trajecten – door omstandigheden spanje en frankrijk even uit moeten stellen, echter spanje gaan we snel weer oppakken, om daarna met een derde partij het franse avontuuur ook in gang te zetten.

Starterscentrale en Centraalpunt – het mobiele kanaal dat wij ontwikkelde en waar ICT centrale in de krant mee gekomen is, wordt goed ontvangen. Inmiddels komt de uitkeringsinstatie voor een derde keer buurten en is er vanuit de commerciele wereld ook interesse. Wij houden u op de hoogte.

Update 2012 07/08/

De Stichting Beperkt Werkt heeft ruimte voor clienten!

Beperktwerkt.info heeft op de afdelingen hout en afwerking, evenals bij metaal nog ruimte voor nieuwe cliënten. Meer hierover vindt u op de website van de Stichting.

NB-ID

New Business Innovation and Development op het moment bezig met een groot aantal projecten.

U Wil Werken – Inmiddels laten zien dat dingen kunnen en lonende zijn. In afwachting van de bepalende overheden, maar ook e commerciële partijen die we inmiddels benaderde, zijn wij druk met doorontwikkelen.

De 18 plus divisie is een samenwerkingscontract voor en fase 1 staat in ontwikkelingsfase. Het enorme project loopt op schema en ziet er top uit. Half september dit jaar en gaan de eerste websites in de lucht.

Ook in toerisme en buitenlandse trajecten is een contractbespreking in volle gang. We houden u op de hoogte. In Spanje en Frankrijk zijn er aanvragen voor samenwerking, waarbij wij u kunnen melden dat we in Spanje zeker aan de slag gaan en voor Frankrijk een goed plan aan het bespreken zijn. Erg spannend. Het betreft hier, Vastgoed, Werkloosheid en probleemoplossingen, ICT en Samenwerkingen.

Starterscentrale en Centraalpunt

Nog altijd zijn wij bezig met de nieuwe weg voor Starterscentrale en collega Centraalpunt. Bijvoorbeeld, wel of niet samenwerking en dure audits voor minder aangeboden werk, wel of niet in nieuwe aanwas investeren of dit verleggen naar banken, anders kijken/ werken en staan en toch onze sociale inslag niet verliezen is ons streven.

WereldWijdNetwerken

Ontwikkeling, ontwerp en implementatie eis veel werk en meer dan wij hadden gedacht. Nog los van de bijbehorende systemen. Nog lang niet is dit volledig zoals we willen, maar we zijn er bijna en blijven alles updaten naar de laatste nieuwe ontwikkelingen die stabiel zijn. Voor u en met u, kortom SAMEN. Inmiddels veel zaken geautomatiseerd en beginnen de samenwerkingen hieromtrent zich te kaderen in positieve zin.

Update 2012 05/06

De Stichting Beperkt Werkt heeft nieuwe divisies!

Beperktwerkt.info heeft naast de divisie Metaal nu ook een divisie hout en afwerking. De eerste opdracht is er en de zorgverdelers weten dat er plaatsen vrij zijn voor cliënten. Opdrachtgevers, zorginstellingen en dienstverleners in het land worden enthousiaster en contacten ons met grote regelmaat.

NB-ID

New Business Innovation and Development op het moment bezig met een groot aantal projecten.

U Wil Werken – In nauw overleg met het ministerie en de uitkeringsinstanties is er door de ICT afdeling een product en manier van werken ontwikkeld waar veel interesse voor is. De afspraak voor een demonstratie, is na uitgebreid onderzoek van genoemde partijen, gepland voor begin augustus. Wij houden u natuurlijk op de hoogte.

De 18 plus divisie is een samenwerkingscontract voor en fase 1 staat in ontwikkelingsfase. Het enorme project vindt aftrap medio september dit jaar en zal ogenschijnlijk direct behoren bij een van de grote spelers op de betreffende markt.

Ook in toerisme en buitenlandse trajecten is een contractbespreking in volle gang. We houden u op de hoogte. Met name de oplossende werking van de aangeboden projecten, vanuit NB-ID, maken de markt nieuwsgierig!

Starterscentrale en Centraalpunt

Na een rigoureuze koersverandering is er een nieuw pad geplaveid. Nog beter starten is de sleutel tot succes en zal de rode draad worden voor de nieuwe contracten. Een nog grotere sociale armslag, maar tegelijk een betere controle op zaken die nu als gewoon werden aangenomen en gewoon niet gebeuren!

WereldWijdNetwerken
‘Na de forse aanpak inzake netwerken begint een tal van mogelijkheden zich bloot te geven. Welke onderneming kan in deze tijd de opdrachtgevers nagenoeg niet aan?’ Met name in het eerste kwartaal zijn de vernieuwingen doorgezet en geïnvesteerd. Nu beginnen zich de vruchten af te werpen. Veel nieuwe opdrachten, vraag voor ontwikkeling, ontwerp en implementatie en erg veel baat bij het nieuwe netwerk en de bijbehorende systemen. Nog lang niet is dit volledig zoals we willen, maar we zijn er bijna en blijven alles updaten naar de laatste nieuwe ontwikkelingen die stabiel zijn. Voor u en met u, kortom SAMEN.

Update 2012 04

De Stichting Beperkt Werkt is een succes aan het…

Inmiddels is beperktwerkt.info een feit en heeft een groep mensen de aftrap gemaakt bij de divisie Metaal. Ook vanuit opdrachtgevers, zorginstellingen en dienstverleners in het land is er veel interesse.

NB-ID een nieuwe vonst..

New Business Innovation and Development is druk bezig met een groot aantal projecten. Inmiddels zijn er gesprekken op gang gekomen met de UWV, een woningbouw en diverse andere opdrachtgevers. Met name de oplossende werking van de aangeboden projecten vanuit NB-ID maken de markt nieuwsgierig en ook hier zijn vele zaken in de pen.

Starterscentrale en Centraalpunt

De samenwerking tussen beide bedrijven is sedert jaren een successleutel. Er wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe aanpak voor aanwas. De mogelijkheden voor samenwerking met bedrijven die hun sporen verdiende in de sector bewindsvoering, boekhoudkundige duizendpoten, rechtsvorm deskundigheid en internationaal werken, worden uitgebreid bekeken en meegenomen. Principe akkoorden zijn in een aantal gevallen al een feit. Nog beter starten is de sleutel tot succes zal de rode draad worden voor de nieuwe contracten. Een nog grotere sociale armslag, maar tegelijk een betere controle op zaken die nu als gewoon werden aangenomen en gewoon niet gebeuren.

Internet en ICT-centrale

Na de forse aanpak inzake netwerken begint een tal van mogelijkheden zich bloot te geven. Welke onderneming kan in deze tijd de opdrachtgevers nagenoeg niet aan? Erg mooi en tegelijkertijd ruimte voor uitbreidingen. Zal zeker gebeuren.

Divisies in opbouw

Differentiaties door de mogelijkheden vanuit divisies worden onderzocht en begrotingen voor gemaakt. Alle ondernemers helpen vrijwillig en inmiddels hebben vele mensen hun weg kunnen vinden en diensten aangeboden aan eerder genoemde stichting Beperkt Werkt. De veelal flinke investeringen worden gedaan uit aangeboden donaties en investeringen van derden. Prachtig om dit te zien in deze toch moeilijke tijden.

Update 2012 03

StartersCentrale. In samenwerking met andere centrales, initiatief van Centraalpunt, druk met werkloze en kansarme medemensen. Met name de trajecten combineren blijkt opnieuw een goede greep. Ook de interesse van externe specialisten wordt groter. Nog altijd druk met de overheid en diverse instanties.

Centraalpunt.  Centraalpunt is bezig met een reorganisatie en een nog beter op de markt afgestemde structuur. Welliswaar minder vijblijvend maar wel met de zelfde sociale inslag en een nog groter pakket aan diensten. Tevens wordt er op dit moment gesproken met diverse vakmensen inzake nieuwe werken, infra, snelheid en mogelijkheden voor aandeelhouders.

Internet-Centrale. Internetcentrale heeft de infrastructuur van de mainservers afgerond.Wijkt voor named zaken uit naar drie landen en is in samenwerking bezig met investeren in een nieuw bedrijf waaronder de realisatie van 800 particulieren en ruim drie honderd bedrijven ‘accounts’  (bestaande clienten) in het buitenland een feit gaan worden. Intussen is er tevens een ISP server ingericht voor de automatisering van alle bestellingen, facturatie en het incassotraject. eind van de nieuwe week zal deze in werking treden.

ICTcentrale. Vorderingen op het gebied van App’s, Werkloosheid, mini ITX en programma’s voor clienten die geen budget hebben voor externe designers. een sitebuilder met duizenden templates en images staan klaar voor de clienten.

NB-ID heeft inmiddels meer dan 80 merken – 450 registraties – en een compleet nieuw statussysteem. De samenwerking met Centraalpunt is een goede stap geweest. Druk bezig met een aantal nieuwe zaken waaronder twee stichtingen, trajecten en bedrijfsplannen.

Stichting Beperkt Werkt. De stichting is inmiddels een feit en enkele raamcontracten zijn gesloten, opdrachtgevers gevonden en er is een volle agenda voor het dagelijks bestuur. De divisie Metaal is in volle gang, Hout heeft een straalklus voor een jaar binnen, NatuurlijkGoed is druk bezig met een project voor designers, Natuur en overige divisies staan op de planning. Ook wordt er inmiddels hard gewerkt aan een nieuwe website http://www.beperktwerkt.info

Update 2012 02

Internet-Centrale. Internetcentrale is druk bezig met het vervangen en updaten van alle server aangelegenheden. De allernieuwste technieken worden hierbij vergeleken om uiteindelijk tot een opnieuw enerverende hosting omgeving te komen.

ICTcentrale. ICTcentrale is erg druk met de ontwikkelling van custom made App’s. Android, Windows en IPhone app’s voor diverse doeleinden worden momenteel getest door de specialisten.

NB-ID heeft, in nauwe samenwerking met de bedrijvengroep Centraalpunt en haar centrales, een aantal nieuw plannen ontwikkeld, waaronder:

Harmonisch Bouwen Flevoland.  Het plan voorziet in een verbetering binnen veel probleemmarkten. Met name de bouw, stijgende werkloosheid en regio bekendheid zouden op een harmonische wijze verbeterd kunnen  worden binnen de gemaakte aanpak. Geimplementeerde zaken zijn de Toekomstdag, UWW, Cpunt evenals enkele andere trajecten die momenteel beschikbaar zijn. uiteraard weer alle ruimte voor samenwerking met externe partijen.

Toekomst Hypotheek Plan. Dit plan voorziet in een aflossing, verlaging van de maandkosten en maakt geen gebruik van onstabiele beurs gerelateerde producten. De mogelijkheid wordt momenteel door specialisten nagezien en zal vervolgens aan marktaanbieders aangeboden worden. Als voorbeeld: 33% aflossen in vijf jaar met een maandelijkse bezuiniging van 100 euro per ton hypotheek!

Divisie Hout – SBW. De stichting heeft een divisie hout in de startblokken staan. Clienten met een beperking kunnen hier middels een snuffeltraject kennis mee maken.

Divisie Tuin – SBW. De stichting heeft een divisie Gebruikte Tuin Materialen  in de startblokken staan. Clienten met een beperking kunnen zeer binnenkort, middels een snuffeltraject kennis maken.

Update 2012 01

UWW project ondanks de bezuinigingen is het afwachten hoe de uitkeringsinstantie en overheid vervolg ziet. Enkele Tweede kamerleden en UWV/ Gemeentes zijn wij, via Centraalpunt,  mee in gesprek. Intussen financiële en contractuele afronding in samenwerking met projectnemer Cpunt aan het regelen.

Stichting Beperkt Werkt inmiddels is de stichting gepasseerd bij de notaris en zijn de eerste (Mantel/ Raam en Individuele) contracten een feit. De eerste aanwas  in clienten is begonnen. Erg leuk en dankbaar na het werk dat wij er met vele collega bedrijven in gestopt hebben tot nu toe.

De Toekomstdag aangehechte zaken maken de opstart moeilijk. Ook collega bedrijven die initiatieven in gelijke richting hebben zijn natuurlijk erg goed en willen we mee samen werken. we houden u op de hoogte en zetten met zijn alle de schouders onder de realisatie.

NB-ID Stichting Beperkt Werkt en de divisies, UWW Centraalpunt, Hypotheek oplossingen, bouwplannen en nog wat kleinere projecten komen langzaam van de grond en boeken succes. Erg leuk. Er wordt momenteel gewerkt aan een uitgebreide website en lidmaatschap van de uitvinders associatie in Nederland.

De samenwerking met ICT- Centrale het bedachte systeem heeft een bredere toepasbaarheid dan voorzien en dus werkt men hard aan een bredere inzetbaarheid van alles. Tevens wordt er geinvesteerd in vervanging van serversystemen om ook de laatste mogelijkheden op digitaal gebied te behouden en voor u beschikbaar te hebben.

Update eind 2011

UWW project GA is met goed resultaat afgerond afhandeling en evaluatie in volle gang. Nu betreffende ministeries en uitkeringsinstanties nog volle medewerking voor een inmense bezuiniging die aantoonbaar werkt.

Stichting BeperktWerkt divisie VZB (vakwerken zonder beperken), bereikt akkoord voor eerste clienten, in samenwerking met grote zorgaanbieder en uitkeringsinstantie. De notaris richt zich op een sluitend protocol.
De Toekomstdag krijgt vorm, momenteel wordt hard gewerkt aan de website en de opsomming van benodigde partijen. hierin is ook WSP Nederland en mogelijk meerdere uitkeringsinstanties onderdeel geworden.
NB-ID is druk bezig met nieuwe projecten die opnieuw een totaal andere blik op zaken kunnen realiseren, we houden u op de hoogte.
De samenwerking met ICT- Centrale legt momenteel de laatste hand aan een prachtig modulair systeem voor cms en crm building. Koekenbakker bestendig en high efficiency.

S-mac

Spuitwerk Multicolor Afwerkings Centrale

een nieuwe manier van afwerken, voor muren, badkamers, toilet etc. Erg populair in the USA. Eens kijken of wij dit concept geschikter kunnen maken voor de Nederlandse markt.

De Re USe Shop

Met de focus op milieu, hergebruik en vele aansluitingen waarover later meer te lezen is.

Ontwikkelingen Beperkt Werkt

Intentie uitgesproken door grote speler(s) op de Zorg markt in Flevoland.Gewerkt wordt aan de eerste twee projectsamenwerkingen.

Afgeronde casus(sen)

Evaluaties Centraalpunt gepland met overheidsinstellingen en kamerlid, inzake project UW? Mooi resultaat veel punten ter verbetering gevonden. Gesprekken voor nieuwe trajecten in volle gang vanuit een compleet andere hoek.

Internationale interesse

Aankomende week zitten wij bij de Duitse buren om te kijken of er een samenwerking te realiseren is. Met name het centraalpunt plan waarvan er momenteel een pilot loopt is voor hen mogelijk interessant.

Werken Zonder Beperken

Werken Zonder Beperken is een onderdeel van het in oprichting zijnde Beperkt Werkt. Hieronder worden alle vakwerk gerelateerde mogelijkheden samengebracht om zo een duidelijk aanbod te creeren. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

New Business Innovation Development

www.nb-id.nl

Hier worden alle plannen die in samenwerkingsverbanden ontwikkeld worden, samengevoegd, gepresenteerd en aangeboden.

Vergaande ontwikkelingen voor een geheel nieuw bancair product.

Een bancaire product dat ook nog sociaal maatschappelijk verantwoord is, kan dat? Hierover gaan we met een directielid en voorzitter van de raad van directie (RABO, ING en ABN/AMRO), van gedachte wisselen. Wij houden u op de hoogte van de status.

WSP Nederland

Alle HRM activiteiten van de centrales en hun netwerk onder een noemer

Een centraalpunt voor al uw HRM en werkgever gerelateerde vragen. Kortom een Servicepunt voor iedere werkgever. Niets nieuws? Eigenlijk is alleen de voeging van alle parrtners onder een noemer, onder het motto gemak dient de werkgever, het nieuwe fenomeen. De service zal blijven maar nu onder noemer gebundeld, mogelijk en het liefst in samenwerking met de overheidsinstanties..

Productontwikkeling en testen

In vergaande staat van ontwikkeling zijn wij bezig met een veiligheids voorziening voor met name de autoindustrie en de veiligheid van mens en dier. In de testcase lijkt alles te zijn wat we wilde, erg spannend.

BeperktWerkt.info

Na lang wikken en wegen en een steeds groter wordende vraag vanuit de markt, hebben wij besloten de Stichting Beperkt Werkt op te zetten. Onder het motto:

 

Waarom beperken als iedereen kan werken!

Inmiddels is er veel interesse en zijn wij bezig met innovatieve dagopvang, rehabilitatie, leer/ werktrajecten, en erg veel andere mogelijkheden.

Voorbereidingen met een externe partner inzake iedereen kan “handarbeid, Metaal  en Timmerwerken”  in volle gang.

OWEN

ICTcentrale heeft de complete website in sponsoring aangeboden aan de stichting Owen. Wilt u ook sponsor worden?

U kunt onderaan de pagina www.stichtingowen.nl gebruik maken van de daarvoorbestemde donatiemodule.

 

WIJKUNNEN…….

Binnenkort meer over dit project waar men  bouwen kan aan een eigen onderdak en toekomst. 

De dag van uw Toekomst! (Status in ontwikkeling)

“STOP met staren in de krant, neem uw toekomst in eigen hand”

Dit nieuwe project is in ontwikkeling en momenteel staan er gesprekken op de planning met beleidsbepalende, werkgevers en niet werkende medemensen. Uit diverse evaluaties wordt deze dag samengesteld. Hier een schot voor de boeg; Kom naar de onregelmatig georganiseerde toekomstdagen. Bewandel samen met werkgevers en opdrachtgevers de weg naar een nieuw werkzaam leven.Sluit de deal en begin een nieuwe carrière in loondienst, of wordt zelfstandig ondernemer. lees meer op de site in ontwikkeling, doe mee of wordt sponsor.

Inmiddels interesse vanuit diverse marktleiders waaronder een overheidsinstantie in de regio Utrecht/  Flevoland en Noord-Holland. Wij vertrouwen op de kracht van samenwerking.

 

http://www.toekomstdag.nl

Project Lelystad Centraal (status in opstartfase)

Na de vele vaak negatieve berichten die inwoners en ondernemers bereiken, is het ontstaan van het initiatief ontstaan. Doelstellingen zijn in de basis de mogelijkheden van deze prachtige stad, maar ook de leefomgeving en kansen om te werken en ondernemen op de kaart te zetten. Het prachtige vestigingsklimaat, de natuur, het vliegveld, trein verbindingen en zeer goede verbindingen middels een vierbaans snelweg, zo kunnen wij wel doorgaan. Lelystad verdient het om als centrale spil in Nederland op de kaart gezet te worden. Leef, woon en werk in Lelystad Centraal. Iedereen is welkom om te pariciperen, sponsor te zijn, te adverteren of op een andere manier mee te helpen aan dit initiatief. Kom regelmatig terug en zie dit initiatief uitgroeien tot nationale wellicht zelfs internationale bekentheid. Momenteel trachten wij connecties te maken met beleidsbepalende teneinde dit naar een groter plan te tillen en het initiatief uit handen te geven.

Project UW? (status;  loopt nu een regiocasus)

Een nieuwe aanpak voor de reguliere manier van werken inzake werkeloosheid en rehabiliteren of re-integreren. Veel werk, onderzoek en registratiewerk verricht en inmiddels voor onderzoek en mogelijke participatie in handen van de Overheid (en haar instanties) in Nederland. Interesse getoond vanuit meerdere landen. http://www………. Helaas moeten wij u het webadres, ivm door ons gemaakte afspraken met de overheid, nog even schuldig blijven. inmiddels zekerheid dat deze casus met goed gevolg afgesloten kan worden eind September 2011 en er interesse vanuit andere regio’s waarmee onderhandelingen lopen in samenwerking met andere projecten is. Bij afsluiting van de casus vervolgen wij met nieuwe nog meer samenwerkende projecten met werkgevers, overheid en bedrijvengroep Centraalpunt als initiatiefnemer en eigenaar. 

Project LowBudgetWebdesign(status; druk met casus en verbetering)

De vele commerciële “gratis” internet en e-mail aanbieders schieten de pan uit. Reden? Eenvoudig, reclame, reclame en nog eens reclame. Hierdoor komen er soms boodschappen in vele vormen binnen die niet voor de ogen van de computer gebruiker geschikt zijn. Om hier een andere insteek voor te kiezen is er een begin gemaakt met een bereikbaar medium, waar alles kan en mogelijk is tegen betaalbare tarieven. Hosting, ontwerp, mail en hulp aan huis of kantoor, tegen scherpe tarieven zonder vervelende reclame.Het blijkt aan te slaan. Inmiddels zijn er wat verenigingen en scholen, maar ook particulieren die informatie aangevraagd hebben en opdrachten geplaatst hebben. Gekoppelde initiatieven zijn Mijneerstesite en de Meegroeisite. Inmiddels wordt gekeken naar leer/werk plekken om de prijsstelling blijvend laag te houden en mogelijkheden te creeren voor niet werkende in onze maatschappij. http://www.lowbudgetwebdesign.nl

Project Talentforrent (status in vergaande ontwikkeling)

Een portaal dat voorziet in de inhuur van allerhande professionele krachten. Voor korte of lange duur. Voor de eenmanszaken maar ook zeker de grotere bedrijven erg interessant. Tijdelijk, scherpe tarieven, betrouwbaar en alleen dan wanneer u de extra handen nodig heeft. Tevens voor de koppeling naar werkgevers en de openstaande vacature die in de huidige werkloosheid nimmer open zou moeten staan. Hiervoor is een platform in ontwikkeling en loopt er een casus onder de noemer UWW http://www.talentforrent.nl

Project Centraalpunt

 (status dagelijks groeiende)

Een samenwerkingsverband van ondernemers die alle de naam Centrale dragen en hiermee uitstraling geven aan hun samenwerking en netwerk. Alle centrale namen geregistreerd en wereldwijd vastgelegd eigendom van de bedrijvengroep http://www.centraalpunt.nl