Participatie en overnames

Na de vele jaren van ervaring heeft Centraalpunt en de Starterscentrale met al hun collega’s en netwerken, meer dan eens een steentje bijgedragen aan het verminderen van de Nederlandse werkloosheid. Pioniers en ontwikkelaars van het eerste uur behoren nog steeds tot de basis van de ondernemingen. Met deze mensen als fundament bouwen wij de organisatie nog altijd verder uit.

Dit vertaalt zich niet alleen in het leveren van meerdere diensten maar ook in een grote diversiteit aan cliënten en mogelijkheden. Starterscentrale levert haar diensten niet alleen naar particulieren, maar ook richting MKB en het hogere segment van het bedrijfsleven, UWV en gemeente en in een aantal gevallen aan overheidsinstanties middels projecten van eigen makelij.

Naast autonome groei zorgen overname van branche gerelateerde ondernemingen voor extra expansie. Wij en onze samenwerkende collegae zijn daarom geïnteresseerd in het overnemen van bedrijven binnen de markt. Het maakt daarbij niet uit hoe groot uw onderneming is, desgewenst en onder voorwaarden, kunnen vaak uw huidige medewerkers ook mee over. Wanneer u contact met ons opneemt zullen wij hier uiterst discreet mee omgaan.

Ook voor eventuele participaties in dezelfde branche als waarin Starterscentrale en haar vestigingen zich begeeft behoren tot de mogelijkheden.

Via de samenwerkende bedrijvengroep hebben wij tevens ruimte voor nieuwe ondernemers die zelfstandig een bedrijf runnen als een echte uitdaging zien. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier onder vermelding van participatie/ Overname.